Kuva Ilosanapiirin kotisivulta

UT-raamattupiiri

UT –raamattupiirissä tutkitaan Luukkaan evankeliumia Ilosanomapiiri materiaalin kysymysten avulla (http://ilosanomapiiri.fi/i.shtml) tai niitä löytöjä ja kysymyksiä, joita ryhmän jäsenillä on.

UT –raamattupiiri kokoontuu parillisen viikon tiistaina klo 11.30-13.00 Vilppulan seurakuntakodilla.

seurakuntapastori

Aikuistyön pappina tehtäväni on auttaa jokaista löytämään Jumalan hänelle antamat lahjat, kehittämään niitä ja palvelemaan niillä toisia, koska se tuottaa suurta iloa. Jumala kyllä jakaa mieluusti kaikenlaisia lahjoja, joilla voimme palvella toisiamme ja rikastuttaa omaa elämäämme.

Työhöni kuuluu myös monenlaisten aikuisille suunnattujen toimintojen toteuttaminen tai koordinointi. Mitä useampi toteuttaa toimintoja, sitä rikkaampia seurakuntalaiset ovat.

Iso osa työtäni on messuissa, ristiäisissä ja hautajaisissa palvelemista.

Vapaa-ajalla remontoimme taloamme (pankin), ulkoilen ja uin. Minusta on tärkeä seurata ja siunata Israelia ja TV7 tarjoaa siihen hyviä välineitä. Itsenäinen opiskelukin on välillä antoisaa.