Taloudellinen avustaminen

Taloudellinen tilanne voi heikentyä useista eri syistä myös äkillisesti. Taloudellinen apumme on erittäin pienimuotoista, mutta Diakoniatyöntekijät auttavat sinua mielellään tilanteen selvittelyssä. Voimme miettiä yhdessä, miten pääset elämässä parhaiten eteenpäin. Voimme sopia henkilökohtaisen tapaamisajan, jolla keskustelemme taloudellisesta tilanteestasi ja voimavaroistasi elämän keskellä. Tapaamisemme perustuvat luottamuksellisuuteen ja vaitiolovelvollisuuteen. Älä jää yksin ahdinkosi kanssa, olemme sinua varten!

Ihminen pitää toista kädestä kiinni.
Diakoniatyö auttaa ja kuuntelee

Kehitysvammaistyö seurakunnassamme

Kehitysvammatyöstä vastaava diakoniatyöntekijä vierailee joka kuukausi alueemme asumisyksiköissä ja toimintakeskuksissa, tavaten ihmisiä, laulattaen ja pitäen pienen hartaushetken. Seurakuntamme järjestää joka vuosi kevätretken yhteistyössä kehitysvammaistyön toimijoiden kanssa. Kerran vuodessa on myös rovastikunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä, jossa olemme mukana.

Noin joka toinen vuosi osallistumme kehitysvammaisille nuorille suunnatun rippikoulun järjestämiseen.