Palvelupäivät

Seurakunnassamme toimii kaksi palvelupäivää, johon kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat ikään katsomatta tervetulleita. Mäntän palvelupäivä kokoontuu joka toinen torstai Mäntän seurakuntatalolla (Kirkkokatu 6) 10.15 - 14.00. Päivään on linja-autokuljetus Mäntän alueelta. Päivän hinta on 10€ (sisältää lämpimän ruoan ja kahvit), kuljetus sitä tarvitseville 5€.

Pohjaslahden palvelupäivä kokoontuu joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona Pohjaslahden kirkossa klo 10.00 -14.00. Tarjolla on ohjelmaa ja lämmin ruoka sekä kahvit.

Palvelupäivässä tapaat seurakuntamme työntekijöitä ja vapaaehtoisia sekä tietenkin muita seurakuntalaisia. Lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä.

Palvelupäivien ajankohdat löydät tapahtumakalenterista. Kesällä on tauko.

Maanantailounas

Seurakunnassamme tarjotaan kerran kuukaudessa vapaaehtoisten valmistama maanantailounas Mäntän seurakuntatalolla (Kirkkokatu 6) klo 11-12.30 välisenä aikana (katso ajat alta). Lounaan hinta on 3 € ja diakoniatyöntekijältä voit saada taloudellisin perustein vapaalipun ruokailuun.

Päivämäärät löydät tapahtumakalenterista. Kesällä on tauko.

Joulukuussa on tarjolla ilmainen yksinäisten jouluateria, josta lisätietoa myöhemmin.

Kädet ristissä

Lähimmäisen Tupa

Lähimmäisen tupa on kokoontumispaikka kaikille jotka haluavat tavata muita ihmisiä. Tarjolla kahvia ja kahvileipää sekä aina hauskaa yhdessäoloa. Kuukauden viimeisenä maanantaina on tarjolla keittolounas. Diakoniatyöntekijä vierailee kerran kuukaudessa tuvalla.

Tupa toteutuu vapaaehtoisvoimin Vilppulan seurakuntatalolla (Keskuskatu 8) joka maanantai klo 13.00 - 15.00. Kesällä on tauko.

Mustan lampaan tupa

Mustan lampaan tupa on matalan kynnyksen hengellinen illanvietto erityisesti etsijöille, eksyneille ja mustille lampaille, uupuneille ja niille, jotka eivät ole vielä seurakunnassa paikkaansa löytäneet. Yhdessä oloa, laulua, vertaistukea elämän haasteissa, keskustelua elämästä ja hengellisistä asioista. Kokoonnumme Vilppulan seurakuntakodilla torstai-iltaisin klo 18-20 teekupposen äärellä. Mukana diakoniatyöntekijä.