Palvelupäivät

Seurakunnassamme toimii kaksi palvelupäivää, johon kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat ikään katsomatta tervetulleita.

Mäntän palvelupäivä kokoontuu joka toinen torstai Mäntän seurakuntatalolla (Kirkkokatu 6) 10.00 - 12.00. Päivän hinta on 2€ (sisältää suolaisen syötävän ja kahvit).

Pohjaslahden palvelupäivä kokoontuu joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona Pohjaslahden kirkossa klo 10.00 -1200. Päivän hinta on 2 € (sisältää suolaisen syötävän ja kahvit.

Palvelupäivässä tapaat seurakuntamme työntekijöitä ja vapaaehtoisia sekä tietenkin muita seurakuntalaisia. Lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä.

Palvelupäivien ajankohdat löydät tapahtumakalenterista. Kesällä on tauko.

Maanantailounas

Maanatailounaat ovat tauolla vallitsevan Covid-19 tilanteen johdosta.

KUVASSA IHMINEN PITÄÄ TOISTA IHMISTÄ KÄDESTÄ KIINNI

Kädet ristissä

Lähimmäisen Tupa

Lähimmäisentupa on tauolla valittsevan Covid -19 tilanteen johdosta.

Mustan lampaan tupa

Mustan lampaan tupa on matalan kynnyksen hengellinen illanvietto erityisesti etsijöille, eksyneille ja mustille lampaille, uupuneille ja niille, jotka eivät ole vielä seurakunnassa paikkaansa löytäneet. Yhdessä oloa, laulua, vertaistukea elämän haasteissa, keskustelua elämästä ja hengellisistä asioista. Kokoonnumme Vilppulan seurakuntakodilla torstai-iltaisin klo 18-20 teekupposen äärellä. Mukana diakoniatyöntekijä.