Talvisodan syttymisen muistohetki

Mäntän kirkko

Talvisodan syttymisen tunnelmallinen muistohetki

Talvisodan syttymisestä tulee kuluneeksi 80 vuotta lauantaina 30.11.2019.
Tunnelmallisessa muistohetkessä on sanan ja musiikin kautta läsnä historia.
Arja Karppinen, Kaja Jantsikene, Sotaveteraanien Perinnekuoro, Miehen Ääni-kvartetti.
Virret 577: 1-4 ja 584

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Vilppulan seurakuntakoti

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.

Mäntän kirkko

Kauneimmat joululaulut klo 18

Vilppulan srk-koti

Lapsiparkki

Lapsiparkki on satunnainen tilapäishoitopaikka 0-7-vuotiaille lapsille. Toiminta alkaa 27.8.2019.