kerhot

Mänttä-Vilppulan seurakunta järjestää koululaisille 7-14 vuotiaille pääsääntöisesti kokkikerhoja Mäntässä, Vilppulassa ja Kolhossa.

Mäntässä kokkikerhot pidetään Mäntän seurakuntatalolla, sisäpiha, c-rappu ja toinen kerros ovi vasemmalla. Vilppulan kokkikerhot pidetään Vilppulan seurakuntakodilla. Sisään pääsee rakennuksen päädystä. (Kirjasto on rakennuksen toisella päässä). Kolhossa kokkikerhoa pidetään Kolhon kirkolla.

Kerhokaudet ovat syyskuusta-joulukuun alku ja tammikuu-toukokuun alkuun asti. Leirejä järjestetään kesällä ja syksyllä.

Hei, Tällä sivulla ilmoitamme syksyn 2020 olevat kerhot, kun kerhon toteutuminen selviää.

Mäntän seurakuntatalo;

Vilppulan seurakuntakoti;

Kolhon kirkko:

Materiaalimaksu: Kokkikerhojen materiaalimaksu 5€ syksy. Materiaalimaksua ei tarvitse maksaa ensimmäisillä kerroilla, jotta lapsi voi katsoa onko kerho häntä varten. Maksun voi suorittaa myöhemmin.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KERHOIHIN.

Sydän
Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

vs. nuorisotyönohjaaja

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.