B-kanttorin määräaikainen viransijaisuus

Mänttä-Vilppulan seurakunta hakee B-kanttorin määräaikaiseen viransijaisuuteen innostunutta tekijää. Viransijaisuus on vastaanotettavissa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.12.2023 saakka.

Mänttä-Vilppulan seurakunta sijaitsee Koillis -Pirkanmaalla. Seurakuntamme koostuu neljästä seurakunta-alueesta ja se kuuluu Kangasalan rovastikuntaan ja Tampereen hiippakuntaan.

Arvostamme sujuvaa tiimityöskentelyä, oma-aloitteellisuutta, kuoronjohtamisen kokemusta, innostavaa musisointia eri ikäisten parissa sekä monipuolista osaamista seurakuntatyössä. Useiden eri instrumenttien soiton osaaminen katsotaan eduksi. Urkujen ja pianojen huoltaminen katsotaan eduksi.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601mukaisesti.

Määräaikaiseen sijaisuuteen voidaan palkata vaikka viran kelpoisuus ei täyttyisi.

Viran yleiset tehtävät on määritelty kirkkojärjestyksen 6 luvun 28 §:ssä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. 4kk koeaika.

Viransijaisuuteen valittavan tulee olla suomen evankelis- luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavalta vaaditaan lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisteriote. Virka edellyttää oman auton käyttöä.

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun sekä laulu- ja soittonäytteisiin, jotka pidetään perjantaina 14.4.2023 klo 15-20, Mäntän kirkossa ja seurakuntatalolla. Haastateltaville tulee erillinen kutsu. Kutsun yhteydessä kerrotaan soittonäytteiden tarkempi sisältö.

•    Hakemukset ja CV tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen saila.munukka@evl.fi ja tulee osoittaa Mänttä-Vilppulan kirkkoneuvostolle tiistaihin 11.4.2023 klo 12 mennessä.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Saila Munukka, saila.munukka@evl.fi p. 044 750 3601 (lomalla 27.3.-3.4.2023) sekä esihenkilö ja kirkkoherran sijainen, kappalainen Pauli Selkee 044 750 3603 pauli.selkee@evl.fi