Mänttä-Vilppulan seurakunta hakee B-kanttoria

Tule mukaan innostavaan ja reiluun porukkaamme tekemään musiikkia. Meillä on tarjottavana mahdollisuus monipuoliseen seurakuntatyöhön, mukavat seurakuntalaiset ja innostuneet työkaverit. Mänttä-Vilppulan seurakunta sijaitsee Pohjois-Pirkanmaalla. Seurakuntamme koostuu neljästä seurakunta-alueesta ja se kuuluu Kangasalan rovastikuntaan.

Seurakunnassa on kaksi B-kanttorin virkaa, joista toinen on nyt täyttämättä. Virka täytetään 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme sujuvaa tiimityöskentelyä, kuoronjohtamisen kokemusta, innostavaa musisointia eri ikäisten parissa sekä monipuolista osaamista seurakuntatyössä. Eduksi katsotaan bändisoittimien tuntemus ja opettamistaito. Virka edellyttää oman auton käyttöä.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaisesti. (2.797,56€)

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (nro 123, 8.12.2015) ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä, vakituisen kanttorin viran (ns. B-viran) pätevyys. Viran yleiset tehtävät on määritelty kirkkojärjestyksen 6 luvun 28 §:ssä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.

Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavalta vaaditaan lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisteriote.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun sekä laulu- ja soittonäytteisiin, jotka pidetään torstaina 16.4.2020 Mäntässä, jos korona sen sallii. Muuten haastattelut suoritetaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Haastateltaville tulee erillinen kutsu. Kutsun yhteydessä kerrotaan näytteiden tarkempi sisältö.

•    Hakemukset ja CV tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen mantta-vilppula.seurakunta(at)evl.fi ja osoittaa Mänttä-Vilppulan kirkkoneuvostolle tiistaihin 14.4.2020 klo 15 mennessä.

Lisätietoja antavat vs. kirkkoherra Saila Munukka, saila.munukka(at)evl.fi p. 044 750 3601 ja kanttori Kaja Jantsikene, kaja.jantsikene(at)evl.fi p. 044 750 3632.