Mänttä-Vilppulan seurakunta hakee C-kanttoria

Tule tekemään kanssamme musiikkia. Meillä on tarjottavana mahdollisuus monipuoliseen seurakuntatyöhön. Meillä on mukavat seurakuntalaiset ja innostuneet työkaverit. Mänttä-Vilppulan seurakunta sijaitsee Koillis -Pirkanmaalla. Seurakuntamme koostuu neljästä seurakunta-alueesta ja se kuuluu Kangasalan rovastikuntaan ja Tampereen hiippakuntaan.

Arvostamme sujuvaa tiimityöskentelyä, oma-aloitteellisuutta, kuoronjohtamisen kokemusta, innostavaa musisointia eri ikäisten parissa sekä monipuolista osaamista seurakuntatyössä. Useiden eri instrumenttien soiton osaaminen katsotaan eduksi.
Seurakunnassa on yksi B-kanttorin virkaa, ja ns. C-kanttorin virkaan siis nyt haetaan uutta innostunutta tekijää. Virka täytetään 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 503 mukaisesti. (2602.63)

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (nro 123 8.12.2015) alempaa korkeakoulututkintoa edellyttävä vakituisen kanttorin viran (ns. C-viran) pätevyys tai muut työhön soveltuvat opinnot. Viran yleiset tehtävät on määritelty kirkkojärjestyksen 6 luvun 28 §:ssä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. 6kk koeaika.

Virkaan valittavan tulee olla suomen evankelis- luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.
Virkaan valittavalta vaaditaan lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisteriote. Virka edellyttää oman auton käyttöä.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun sekä laulu- ja soittonäytteisiin, jotka pidetään perjantaina 28.4.2023 klo 14-18, Mäntän kirkossa ja seurakuntatalolla. Haastateltaville tulee erillinen kutsu. Kutsun yhteydessä kerrotaan soittonäytteiden tarkempi sisältö.
•    Hakemukset ja CV tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen saila.munukka@evl.fi ja tulee osoittaa Mänttä-Vilppulan kirkkoneuvostolle maanantaihin 24.4.23 klo 12 mennessä.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Saila Munukka, saila.munukka@evl.fi p.0447503601 (lomalla 27.3-3.4.23) esihenkilö ja kirkkoherran sijainen, kappalainen Pauli Selkee 044 750 3603 pauli.selkee@evl.fi