Virkatodistusten ja sukuselvitysten hinnat

Virkatodistus

Elää-todistuksesta eli kirkon jäsentietojärjestelmästä tulostetusta seurakunnan jäsenen yksittäisiä tietoja koskevasta todistuksesta veloitetaan 9 euroa.
Jos virkatodistukseen lisätään muita tietoja kuten aviopuolisoa, lapsia tai muita henkilöitä koskevia tietoja hinta on  9 euroa.

Valtakunnallinen sukuselvitys

Valtakunnallisesta sukuselvityksestä Suomen ev. lut. kirkon jäsenyyden osalta veloitetaan päähenkilön osalta 45 euroa ja päähenkilöön liittyvästä todistuksesta 9 euroa.

Toimitusmaksut

Todistuksesta peritään toimitustavasta riippumatta toimitusmaksua 5,50 euroa, joka sisältää laskutuksen ja postituksen.

Postiennakolla lähetettävästä todistuksesta peritään postiennakkomaksu.

Todistuksen lähettämisestä ulkomaille peritään lisäksi posti- ja pankkipalvelumaksut.

Jos lasku lähetetään asiakkaan pyynnöstä eri osoitteeseen kuin todistus, veloitetaan laskun lähettämisestä 5,50 euroa.

Maksukehotuksesta veloitetaan 5 euroa.

Kirkkohallituksen asiakastiedote

Kirkkohallituksen asiakastiedote 1.6.2021 virkatodistusmaksuista.