7.10.2019 Kylväjä-lähetysjärjestön asiaa!

NImikkolähettimme, ja pitkän yhteisen taipaleen kanssamme tehnyt, Mika Laiho on jäänyt puolen vuoden vuorotteluvapaalle työstään. Lähetystyön vastuuryhmän päätöksellä Kylväjää avustetaan vapaaehtoistyön rahoista ja budjettiavustus jäädytetään siksi, kunnes tiedetään tarkemmin Mika Laihon jatkosuunnitelmista. Näin pidämme yllä seurakunnan avointa ja tasapuolista linjaa suhteessa muihin järjestöhin ja lähetteihin.

Marttyyrin ääni Mänttä-Vilppulassa 5.10.2019 kuulumisia

Kiitämme sydämellisesti Marttyyrien Ääni -järjestöä lauantain vierailusta. Tilaisuudessa oli yli 70 henkilöä ja Jumala siunasi yhteisen hetkemme alusta lähtien. Taloudellinen tukitavoitteemme ylittyi myös, joten olemme iloisia myös tästä asiasta. Marttyyrien ääni kuuluu jatkossakin Mänttä-Vilppulassa ja jos työ tärkeän asian ääreltä kiinnostaa sinua, ota yhteys Teija Elers tai Sisko Haaparanta.

Lähetyssunnuntai 1.9.2019 klo 10 Vilppulan kirkko ja lähetyslounas Vilppulan srk-koti

Lähetysjärjestö Kylväjän lähetti Mika Laiho saarnaa ja esittelee soppalounaan jälkeen työtään Mongoliassa. Tervetuloa mukaan!

Merkitsethän jo nyt kalenteriisi!

Yhteistyökumppanimme Marttyyrien ääni tarjoaa erittäin mielenkiintoisen tapahtuman la 5.10 klo 14 Mäntän srk-talolla.  Tarkemman sisällön voit lukea vasemmalla olevasta Marttyyrien ääni -sivuston kohdasta. Tervetuloa mukaan!

Torilla 14.6.2019 vietettiin lähetyskahvilan 40-vuotissynttäreitä ja Jukka Karppisen täysiä kymppejä. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille!

Synttäritunnelmia

40-vuotissynttärit!

Keltainen lähetystyön teltta täyttää ensi perjantaina 14.6.2019 tasan 40 vuotta. Synttäreiden kunniaksi tarjoamme elävää musiikkia klo 10 ja 11 ja kahvin kanssa kestosuosikki tiikerikakkua. Tervetuloa kahville ja hyvän asian äärelle!

Lähetystyön uusi toimikunta

Seurakuntavaalien jälkeen lähetystyön uusi toimikunta kokoontui ke 24.4.2019. Toimikunta kiitti myös lähetystyön pappi Jari Välimaata hyvästä työstä. Kaulaan kapsahti toimikunnan puheenjohtaja Kyllikki Lahtinen ja kannustamassa vapaaehtoinen ja lautakunnan jäsen Anneli Turja.

Jari Välimaan eläkkeellejääntilähtösaarnaa voi tulla kuulemaan Mäntän kirkkoon to 30.5.2019 klo 10. Tervetuloa kuulemaan!

Marttyyrien ääni -asiaa!

Mänttä-Vilppulan seurakunta käynnistää yhteistyön Marttyyrien ääni -organisaation kanssa. Seurakunta järjestänee muutaman kerran vuodessa vapaaehtoisvoimin tapahtumia, joista vapaaehtoiskolehdit luovutetaan Marttyrien ääni- organisaatiolle. Tervetuloa mukaan tapahtumiin ja tukemaan hyvää asiaa. Lisää voit lukea osoitteesta https://www.marttyyrienaani.fi/

Yhteyshenkilönä Mänttä-Vilppulasta toimii Sisko Haaparanta 050 560 2899

Marttyyrien ääni -yhteyshenkilö Sari Palomäki

sari.palomaki@vomfinland.fi

0505770682

Marttyyrien ääni järjestön punainen logo, joka kuvaa maapalloa. Toinen puoli pallosta orjantappura.
Marttyyrien ääni

Seurakunnan uusi kaunistus - intinktiomaljan kuljetuspussi!

Tammirannan työpäivän väki, Virpi Soimasuo etunenässä, ompeli vanhoista verhoista intinktiomaljan kuljetuspussin. Seurakunnan paimenet eli papit kuljettavat ehtoollisvälineitä erilaisiin tilaisuuksiin, ja Tammirannan väkeä pyydettiin tekemään asialle jotakin. Muutaman harjoituskappaleen jälkeen tämä allaoleva kaunotar pääsee kuljettamaan ehtoollisleipiä ja viinimaljaa. Kiitos tammirantalaiset!