Lähetystyön nimikkokohteet

Seurakuntamme lähetystyön nimikkokohteet ovat kummiluokka Botswanassa (SLS), kummilapsityö Nepalissa (SLS) sekä Caspari-keskus Israelissa.

Terveisiä Ugandasta!

Kaksi seurakuntamme vapaaehtoista kävi maaliskuussa 2019 Ugandassa tervehtimässä orpokodin lapsia ja tutustumassa paikalliseen kouluun.

Sunnuntaina 14.4.2019 vietettiin Mäntän kirkossa kiitoshetki Ugandan matkasta ja kiitoshetken jälkeen siirryttiin ruokailemaan seurakuntasaliin ugandalaista ruokaa ja kuulemaan terveiset matkalta valokuvineen ja videoineen.

Tässä kohtaa sivustoja voit lukea yhteistyön etenemisestä ja retkeilijöiden kuulumisista lisää.

(1. kuva: Seinämainoksessa Uganda-tietoa:

Väkiluku 45 378 087 (v. 2019), 0,59 % koko maailman väestöstä, Pinta-ala 199 810 neliökilometriä, Keski-ikä 15,9 vuotta (77 % väestöstä on alle 30 v.), Elinikäodote 59,9 v., Uskonto islam ja kristinusko, Suurimmat vientituotteet kahvi, puuvilla, tee, tupakka ja sokeri, Pääkaupunki Kampala, jossa väkiluku 2,5 milj., rakennettu 7 kukkulan ympärille, kuuluu maailman 15 kasvavimman kaupungin joukkoon. Maaseudulla lasten koulumatka voi olla jopa yli 5 km, jonka he kulkevat jalkaisin.

2. kuva: Ugandapäivän 14.4.2019 Menusta kuva: Ugandan makuja, hedelmiä ja Mango juustokakku)