Kastekäsky (Matt. 28:18–20)

Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.

Lähetystyön säännöllinen toiminta

Hox. Toistaiseksi lähetystyö ei pysty vastaanottamaan tavaroita tai kahvipusseja.

Kahvikassi -talkoot

Parittoman viikon maanantaina klo 10-14 Mäntän seurakuntatalo. Teemme kasseja kahvipusseista punonta-tekniikalla. Materiaalia on runsaasti, tule mukaan opettelemaan tekniikkaa.

Keskiviikkoisin klo 10-14 Mäntän seurakuntatalo. Hartaus klo 12.00.

Lähetyksen työpäivä keskiviikkoisin klo 10-14

Tule tutustumaan erilaisiin käsityömenetelmiin ja tekemään omin käsin. Voit tehdä käsitöitä itsellesi tai lähetystyölle myyntiin. Tuotteita voi myös ostaa.

Käsityöpiirissä on mahdollisuus;

* Seurakunnalla on 5 kangaspuut. Voit tulla kutomaan mattoa itsellesi tai myyntiin lähetystyön hyväksi.

* Kankaanpainantaa itsellesi tai myyntiin esimerkiksi tyynyliinoja, pyyhkeitä, kangaskasseja jne..

* Kudontaa esimerkiksi villasukkia, lapasia jne.

* Jotain muuta? Otamme mielellään vastaan uusia ideoita.

Lisätiedot: Nuorisotyönohjaaja-Lähetyssihteeri Jaana Pohja puh.044 75 03 631 tai email; jaana.pohja@evl.fi

Tilkkutyöpiiri

Parillisen viikon maanantaina klo 10-14 Mäntän seurakuntatalo. Teemme tilkkutöitä ompelukoneella mm.peittoja ja tyynyjä.

Sansan Toivoa Naisille -työ

Toivoa naisille -työ on kansainvälinen rukousliike vaikeissa oloissa elävien naisten puolesta.
Lisätiedot: Christine Marc puh. 045 8966683

Toivoa naisilleLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Etsitään uusia vapaaehtoisia puutyöpiirille!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehdä erilaisia puutöitä, niin ole yhteydessä Jaana Pohjaan puh.044 75 03 631

päivitetty 24.3.2022