Mäntän kappelin 50 v. juhla

Mäntän siunauskappeli

Musiikista vastaa Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoro. Kahvitus tilaisuuden jälkeen.

Seurakunta rakennutti arkkitehti Pekka Saareman suunnitteleman siunauskappelin vuosina 1967-1968 Göstä Serlachiuksen avustamana. Syksyllä 2018 Mäntän siunauskappeli täytti 50 vuotta. Mikä olisikaan parempi ajankohta kappelin juhlaan, kuin hiljainen viikko? Näin päätettiinkin juhla siirtää keväälle 2019. Myös käytännön asiat puhuivat tämän ajankohdan puolesta.

Siunauskappelin juhlassa otetaan huomioon kappelin 50 vuotinen taival ja hiljaisen viikon keskiviikko-illan tekstit. Juhlaan on valittu tarkasti myös musiikki. Sitä esittävät Mänttä ja Vilppulan Kirkkokuoro sekä kanttorit Marina ja Kaja.
Juhlan päätteeksi on tarjolla kirkkokahvit pienen kastamisen kera. Kahvittelun aikana on hieno mahdollisuus muisteloille ja keskusteluille.

Lämpimästi tervetuloa sydämelliseen juhlaan!

Mäntän kirkko

Messu

Suvivirren sunnuntai ja yhteiset syntymäpäivät 70 vuotiaille. Messun jälkeen juhla ja kahvit ilmoittautuneille Mäntän seurakuntatalossa. Pyhäpäivän aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa.

70-vuotiaiden syntymäpäiväjuhla

Tervetuloa kaikki tänä vuonna 70 vuotta täyttävät henkilöt kirkkoon ja kakkukahveille. Ilmoittautumiset 20.5 mennessä.

Vilppulan kirkko

Messu