Diakoniatyön kahvitupa Kolhon kirkolla

Kolhon kirkko

Tule tapaamaan diakoniatyöntekijöitä

Diakoniatyöntekijät tavattavissa ja pullakahvia tarjolla Kolhon kirkolla. Voit tulla ihan vaan jutustelemaan kahvikupposen äärelle. Mahdollisuus myös kahdenkeskiseen keskusteluun. Jos tarvitset taloudellista apua, ota taloudelliseen tilanteeseesi liittyvät tositteet mukaan.

diakoniatyöntekijä

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Pohjaslahden aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

diakonissa

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Mäntän kirkko

Messu

Suvivirren sunnuntai ja yhteiset syntymäpäivät 70 vuotiaille. Messun jälkeen juhla ja kahvit ilmoittautuneille Mäntän seurakuntatalossa. Pyhäpäivän aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa.

70-vuotiaiden syntymäpäiväjuhla

Tervetuloa kaikki tänä vuonna 70 vuotta täyttävät henkilöt kirkkoon ja kakkukahveille. Ilmoittautumiset 20.5 mennessä.

Yhteiskristillinen rukouspiiri Mäntän seurakuntatalossa.

Rukoilemme yhteisten asioiden puolesta.