3-vuotiaiden synttärit

Seurakunta järjestää kaikille 2016 vuonna syntyneille lapsille yhteiset 3v. syntymäpäiväjuhlat.

Lapsille on lähetetty henkilökohtainen kutsu 3-vuotiaiden syntymäpäiville. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 24.4. Juhlien ohjelmassa on laulua, leikkiä, askartelua ja tarjoilu.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.

Kalliola

Perheiden leiripäivä

Perheiden leiripäivä Kalliolassa kauniin luonnon keskellä.

Kolhon kirkko

kesäkerho

Kesäkerho Kolhon kirkolla 3-7-vuotiaille.

Pohjaslahden kylätalo

kesäkerho