Maanantailounas Mäntän seurakuntatalolla klo 11.00

Tervetuloa seurakunnan yhteiseen olohuoneeseen syömään hyvää ruokaa sekä tapaamaan ihmisiä.

Uunikalaa ja jäätelöä. Lounaan hinta 3€ ja ruokaa tarjoillaan niin kauan kuin sitä riittää.

diakonissa

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Diakonian päivystys/ajanvaraus

Diakoniatyöntekijät tavoitettavissa puhelimitse

Tammirannan seurakuntakoti

Mustan lampaan saunatupa

Mustan lampaan tuvan kauden päättäjäiset Tammirannassa saunoen ja makkaraa paistaen. Naiset saunoo 16-18 ja miehet saunoo 18-20.