Kaatuneitten muistopäivä, Konfirmaatiomessu.

Mäntän kirkko

Pyhäpäivän aihe: Taivaan kansalaisena maailmassa. Messun lopuksi seppelepartioiden lähettäminen Vilppulan ja Mäntän sankarihaudoille, jossa seppeleenlaskut klo 12.00.

Pyhäpäivä: 4. sunnuntai pääsiäisestä
Tekstit: Psalmi: Ps. 98:2-9, 1. lukukappale: Jes. 63:7-9, 2. lukukappale: Jaak. 1:17-21, Evankeliumi: Joh. 16:5-15
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Liturgi: Kivilahti Matti
Saarnaaja: Kivilahti Matti
Kanttori: Jantsikene Kaja
Suntio: Mäkinen Tarja
Avustajat: Pohja Jaana, Karppinen Arja, Leppä Eveliina, Nisula Hanna
Tekstinlukijat: Muteli Miisa, Palander Aaro
Virret: 444 On yksi Isä meillä
470 Kirkkaat riemun äänet soivat
498 Nyt kulkee halki korpimaan
569 Herää, sydän, nukkumasta
409 Suo, Jeesus, paras opettaja
484 Totuuden Henki, johda sinä meitä
Kolehti: Evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta. Suomen Lähetysseura ry, PL 56, 00241 Helsinki. Tilitysohjeet osoitteessa: www.seurakuntapalvelut.fi

Messu

Suvivirren sunnuntai ja yhteiset syntymäpäivät 70 vuotiaille. Messun jälkeen juhla ja kahvit ilmoittautuneille Mäntän seurakuntatalossa. Pyhäpäivän aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa.

Vilppulan kirkko

Messu

Pyhäpäivän aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa

Helatorstain messu

Kappalainen Jari Välimaan lähtösaarna. Mukana Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoro ja Ylistysryhmä. Messun jälkeen lähetyslounas ja Jari Välimaan lähtöjuhla Mäntän seurakuntatalossa.