Aikuistyössä mukana olleiden saunailta Kalliolassa

Kalliolan leirikeskus

Aikuistyössä mukana ollut: Tule kanssamme viettämään laatuaikaa yhdessä toisten aikuistyön toiminnassa olleiden kanssa. Nyyttäritarjoilu, talo tarjoa kahvia ja teetä.

Lähtö 17.30 Mäntän seurakuntatalon edestä ja 17.45 Vilppulan seurakuntakodin edestä.

seurakuntapastori

Aikuistyön pappina tehtäväni on auttaa jokaista löytämään Jumalan hänelle antamat lahjat, kehittämään niitä ja palvelemaan niillä toisia, koska se tuottaa suurta iloa. Jumala kyllä jakaa mieluusti kaikenlaisia lahjoja, joilla voimme palvella toisiamme ja rikastuttaa omaa elämäämme.

Työhöni kuuluu myös monenlaisten aikuisille suunnattujen toimintojen toteuttaminen tai koordinointi. Mitä useampi toteuttaa toimintoja, sitä rikkaampia seurakuntalaiset ovat.

Iso osa työtäni on messuissa, ristiäisissä ja hautajaisissa palvelemista.

Vapaa-ajalla remontoimme taloamme (pankin), ulkoilen ja uin. Minusta on tärkeä seurata ja siunata Israelia ja TV7 tarjoaa siihen hyviä välineitä. Itsenäinen opiskelukin on välillä antoisaa.

Yhteiskristillinen rukouspiiri Mäntän seurakuntatalossa.

Rukoilemme yhteisten asioiden puolesta.

Diakonian päivystys/ajanvaraus

Diakoniatyöntekijä tavoitettavissa puhelimella.