Perheiden leiripäivä

Kalliola

Perheiden leiripäivä Kalliolassa kauniin luonnon keskellä.

Leiripäivään ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, isovanhemmat, kummit, kummilapset jne. Leiripäivän ohjelmassa on askartelua, leikkiä ja ulkoilua. Laulaja ja lauluntekijä Jukka Salminen laulattaa klo 13. Päivän aikana on myös mahdollisuus saunoa ja uida. Päivän hinta aik. 13 € ja lapsi 5 €. Hintaan sisältyy lounas ja päiväjuoma. MAKKARANPAISTOON OMAT EVÄÄT ! Ilmoittautuminen 20.5. mennessä p 044 7503640.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.

Kalliolan leirikeskus

Äiti-lapsileiri

Leiri äideille ja lapsille Kalliolassa

Kuuselan lava