70-vuotiaiden syntymäpäiväjuhla

Tervetuloa kaikki tänä vuonna 70 vuotta täyttävät henkilöt kirkkoon ja kakkukahveille. Ilmoittautumiset 20.5 mennessä.

Kaikille tänä vuonna 70 vuotta täyttäville henkilöille on tarjolla syntymäpäiväkakkua, kahvia ja pientä juhlistamista Mäntän seurakuntatalolla jumalanpalveluksen jälkeen. Tervetuloa siis kirkkoon klo 10.00 ja heti sen jälkeen tien toiselle puolelle seurakuntakeskuksen isoon saliin. Ilmoittautumiset 20.5 mennessä tekstiviestinä numeroon 044 750 3623 tai sähköpostitse Jaana Kekkoselle. Voit myös ilmoittautua soittamalla päivystyspuhelimeen päivystysaikoina, jotka löytyvät tapahtumakalenterista.

diakoniatyöntekijä

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Pohjaslahden aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

diakonissa

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Diakonian päivystys/ajanvaraus

Diakoniatyöntekijät tavoitettavissa puhelimitse

Tammirannan seurakuntakoti

Mustan lampaan saunatupa

Mustan lampaan tuvan kauden päättäjäiset Tammirannassa saunoen ja makkaraa paistaen. Naiset saunoo 16-18 ja miehet saunoo 18-20.