Diakoniantyön päivystys/ajanvaraus

Diakoniatyöntekijä tavoitettavissa puhelimella. Soita numeroon 044 7503681.

Työmme luonteen vuoksi olemme usein estyneitä vastaamaan puhelimeen. Varmimmin tavoitat meidät puhelinpäivystysaikoina, jolloin olemme sekä puhelimen että kalenterin ääressä. Jos haluat varata aika henkilökohtaiseen tapaamiseen, soita päivystysaikana numeroon 044 750 3681.

diakoniatyöntekijä

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Pohjaslahden aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

diakonissa

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Diakonian päivystys/ajanvaraus

Diakoniatyöntekijät tavoitettavissa puhelimitse

Tammirannan seurakuntakoti

Mustan lampaan saunatupa

Mustan lampaan tuvan kauden päättäjäiset Tammirannassa saunoen ja makkaraa paistaen. Naiset saunoo 16-18 ja miehet saunoo 18-20.