kesäkerho

ma 3.6. kello 09.00

Kolhon kirkko

Kesäkerho Kolhon kirkolla 3-7-vuotiaille.

Kesäkerho kokoontuu 3.6.,5.6.,7.6. klo 9-12. Ohjelmassa ulkoilua, leikkiä, askartelua,hartaus jne. Kerho on ilmainen eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen. Omat eväät mukaan, lisäksi vesipullo ja säähän sopiva vaatetus. Ohjaajina Sarita ja Kirsti


lastenohjaaja

Leikki on lasten työtä, mutta niin on minunkin. Leikin kautta erilaisten asioiden oppiminen sujuu lapsilta, kuin luonnostaan: arjen kultaiset käytöstavat, hiljaisuuden kokeminen ja monet hieno ja karkeamotoriset taidot.

Päätyöni seurakunnan varhaiskasvatuksessa koostuu päivä-ja perhekerhoista.

Näin olen osaltani tukemassa perheitä kristillisessä  kasvatustyössä. Lisäksi olen mukana perhekirkoissa ja erilaisissa perhetapahtumissa. Varhaiskasvatustyön lisäksi leireilen alakouluikäisten kesäleireillä.

Vapaa-ajalla lenkkeilen, käyn kuntopiirissä ja teen sitä mikä milloinkin sattuu huvittamaan, kodin hoidosta pikku remontteihin.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa. 

Katso myös

pe 26.7. klo 17.00

Kalliolan leirikeskus

Äiti-lapsileiri

Leiri äideille ja lapsille Kalliolassa
la 27.7. klo 14.00

Kuuselan lava

MOM-yhteislaulutapahtuma

Lauletaan yhdessä riparilta tuttuja yhteislauluja Kuuselan lavalla
ke 7.8. klo 17.30

Vilppulan kirkko