kesäkerho

Kolhon kirkko

Kesäkerho Kolhon kirkolla 3-7-vuotiaille.

Kesäkerho kokoontuu 3.6.,5.6.,7.6. klo 9-12. Ohjelmassa ulkoilua, leikkiä, askartelua,hartaus jne. Kerho on ilmainen eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen. Omat eväät mukaan, lisäksi vesipullo ja säähän sopiva vaatetus. Ohjaajina Sarita ja Kirsti

lastenohjaaja

Leikki on lasten työtä, mutta niin on minunkin. Leikin kautta erilaisten asioiden oppiminen sujuu lapsilta, kuin luonnostaan: arjen kultaiset käytöstavat, hiljaisuuden kokeminen ja monet hieno ja karkeamotoriset taidot.

Päätyöni seurakunnan varhaiskasvatuksessa koostuu päivä-ja perhekerhoista.

Näin olen osaltani tukemassa perheitä kristillisessä  kasvatustyössä. Lisäksi olen mukana perhekirkoissa ja erilaisissa perhetapahtumissa. Varhaiskasvatustyön lisäksi leireilen alakouluikäisten kesäleireillä.

Vapaa-ajalla lenkkeilen, käyn kuntopiirissä ja teen sitä mikä milloinkin sattuu huvittamaan, kodin hoidosta pikku remontteihin.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.

Kalliolan leirikeskus

Äiti-lapsileiri

Leiri äideille ja lapsille Kalliolassa

Kuuselan lava