Naisten saunailta

Tammirannan seurakuntakoti

Saunotaan ja höpötellään naisten kesken. Tervetuloa!

Saunotaan, jaetaan ajatuksia, ehkä vähän veisataan ja uiskennellaan. Uikkarit ja pyyhkeet mukaan. Tervetuloa!

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

80 ja 85 vuotiaiden syntymäpäiväkahvit

Juhlistetaan tänä vuonna 80 tai 85 vuotta täyttävien syntymäpäiviä!

Ilmoittautuminen ensisijaisesti sähköpostitse jaana.kekkonen@evl.fi tai päivystyspuhelimeen 044 750 3681 maanantaina klo 13-15 tai keskiviikkona klo 10-12 viimeistään 18.9 mennessä.

Yhteiskristillinen rukouspiiri Mäntän seurakuntatalossa.

Rukoilemme yhteisten asioiden puolesta.

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentupa Vilppulan seurakuntakodilla klo 13.00

Tule viettämään aikaa hyvässä seurassa kristillisen sanoman äärellä.