MOM-nyyttärit kirkon edessä

Mänttän suurimmat nyyttärit

Kaikki ovat kutsuttuja yhteiselle aterialle kirkkopuistoon nyyttäriperiaatteella. Tuo jotain yhteiseen pöytään. Jaetaan eväät ja katsotaan kuinka paljon jää yli.

diakoniatyöntekijä

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Pohjaslahden aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Urkuvartti

Esiintyjinä Kaja Jantsikene, urut ja Teele Jantsikene, viulu. Urkuvartti "Romantiikan urkuteoksia".
Urkuvarttiin ei ohjelmamaksua.

XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Urkukonsertti

Esiintyjänä Hanna Koljonen, urut.
Ohjelma 10 €/konsertti. Ohjelmavihko 25 €, sisältää pääsyn kaikkiin urkuviikon konsertteihin.

Pohjaslahden riihikappeli

Viisikielisten Toivelauluilta Pohjaslahden Riihikappelissa

Sammalistontie 19. Mukana Jukka Rantanen ja Ylistysryhmä.