MOM-tapahtuma

Mäntän kirkko

Musiikkia ja psalmeja kirkossa. Laulu ja kitara: Jussi Taipale tyttärensä Tinja Taipaleen kanssa.

Mäntän kirkossa kuullaan musiikkia ja psalmeja. Jussi Taipale ja tyttärensä Tinja Taipale laulavat ja soittavat kitaraa. Osa lauluista on heidän omaa tuotantoaan ja osa kaikille tuttuja hengellisiä lauluja.

diakoniatyöntekijä

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Pohjaslahden aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

Kolhon kirkko

Viisikielisten toivelaulutilaisuus

Viisikielisten toivelaulutilaisuus su 21.7. klo 15 Kolhon Rantateatterilla.
Säävaraus Kolhon kirkko. Ylistysryhmä ja Jukka Rantanen

Yhteiskristillinen rukouspiiri Mäntän seurakuntatalossa.

Rukoilemme yhteisten asioiden puolesta.

Diakonian päivystys/ajanvaraus

Diakoniatyöntekijä tavoitettavissa puhelimella.