MOM-hengellisiä toivelauluja

Vuorenkirkko

Tervetuloa yhdessä laulamaan tai kuuntelemaan!

Hengellisiä toivelauluja lauletaan Vuorenkirkolla. Voit toivoa itsellesi tärkeää laulua, laulaa yhdessä tai kuunnella ja nauttia muiden laulusta.
Tapahtumassa säävaraus. Mukana Jukka Rantanen. Jätäthän autosi urheilukentän parkkipaikalle. Vuoressa muutama inva-paikka.

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

Vilppulan seurakuntakoti

UT-raamattupiiri

Tule tutkimaan Luukkaan evankeliumia.

Kolhon kirkko

Keramiikkapiiri Kolhon kirkolla

Tule tekemään uniikkeja keramiikkatöitä itsellesi tai seurakunnalle.

Diakoniatyön päivystys/ajanvaraus