Mäntän Musiikkijuhlien Urkuvartti I

Vilppulan kirkko

Olli Saari, urut. Vapaa pääsy!

.

Mäntän Musiikkijuhlat

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Kolhon kirkko

Viisikielisten toivelaulutilaisuus

Viisikielisten toivelaulutilaisuus su 21.7. klo 15 Kolhon Rantateatterilla.
Säävaraus Kolhon kirkko. Ylistysryhmä ja Jukka Rantanen

Mäntän kirkko

MOM-nyyttärit kirkon edessä

Mänttän suurimmat nyyttärit

Mäntän kirkko

MOM-tapahtuma

Musiikkia ja psalmeja kirkossa. Laulu ja kitara: Jussi Taipale tyttärensä Tinja Taipaleen kanssa.