Mäntän Musiikkijuhlien Urkuvartti II

Mäntän kirkko

Olli Saari, urut. Vapaa pääsy!

.

Mäntän Musiikkijuhlat

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

80 ja 85 vuotiaiden syntymäpäiväkahvit

Juhlistetaan tänä vuonna 80 tai 85 vuotta täyttävien syntymäpäiviä!

Ilmoittautuminen ensisijaisesti sähköpostitse jaana.kekkonen@evl.fi tai päivystyspuhelimeen 044 750 3681 maanantaina klo 13-15 tai keskiviikkona klo 10-12 viimeistään 18.9 mennessä.

Pohjaslahden kylätalo

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.

Vilppulan srk-koti

Lapsiparkki

Lapsiparkki on satunnainen tilapäishoitopaikka 0-7-vuotiaille lapsille. Toiminta alkaa 27.8.2019.