Kouluun lähtevien siunaus Vilppulassa

Vilppulan kirkko

Siunausta koulutielle

Haluamme olla lähettämässä sinua ekaluokkalainen turvallisesti matkaan tässä elämäsi tärkeässä vaiheessa.
Sinut siunataan koulutielle yhdessä toisten koulunsa aloittavien kanssa. Ota mukaasi alttarille sinua siunaamaan joku sinulle tärkeä aikuinen: kummi, isovanhempi, isä, äiti tai joku muu. Kirkkoon on kutsuttu myös eskarien - ja ekaluokkien opettajia. Siunaamisen jälkeen laulatte yhdessä virren 499 ' Jumalan kämmenellä'. Lopuksi saat pienen muiston seurakunnalta.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.