Saunailta kaikille Kalliolassa

Kalliolan leirikeskus

Tule kanssamme viettämään laatuaikaa yhdessä toisten kanssa. Nyyttäritarjoilu, talo tarjoa kahvia ja teetä.

Lähtö 17.30 Mäntän seurakuntatalon edestä ja 17.45 Vilppulan seurakuntakodin edestä.

seurakuntapastori

Aikuistyön pappina tehtäväni on auttaa jokaista löytämään Jumalan hänelle antamat lahjat, kehittämään niitä ja palvelemaan niillä toisia, koska se tuottaa suurta iloa. Jumala kyllä jakaa mieluusti kaikenlaisia lahjoja, joilla voimme palvella toisiamme ja rikastuttaa omaa elämäämme.

Työhöni kuuluu myös monenlaisten aikuisille suunnattujen toimintojen toteuttaminen tai koordinointi. Mitä useampi toteuttaa toimintoja, sitä rikkaampia seurakuntalaiset ovat.

Iso osa työtäni on messuissa, ristiäisissä ja hautajaisissa palvelemista.

Vapaa-ajalla remontoimme taloamme (pankin), ulkoilen ja uin. Minusta on tärkeä seurata ja siunata Israelia ja TV7 tarjoaa siihen hyviä välineitä. Itsenäinen opiskelukin on välillä antoisaa.

Vilppulan seurakuntakoti

Ylistysmessu Vilppulassa

Pappina Pauli Selkee. Mukana Ylistysryhmä johtajanaan Jukka Rantanen.

Yhteiskristillinen rukouspiiri Mäntän seurakuntatalossa

Käynti sisäpihan kautta. Tervetuloa mukaan!

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentupa Vilppulan seurakuntakodilla klo 13.00

Tule viettämään aikaa hyvässä seurassa kristillisen sanoman äärellä.