XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Avauskonsertti

Mäntän kirkko

Esiintyjänä Santeri Siimes, urut.
Ohjelma 10 €/konsertti. Ohjelmavihko 25 €, sisältää pääsyn kaikkiin urkuviikon konsertteihin.

Santeri Siimes on helsinkiläinen säveltäjä ja urkuri. Ranskalainen romantiikka on aina ollut hänelle erityisen lähellä sydäntä niin soittajana kuin säveltäjänä.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Kolhon kirkko

Sanaa, rukousta ja musiikkia

Tervetuloa ilosanoman äärelle!

Vilppulan seurakuntakoti

Runoja ja musiikkia "Pidän lujasti kiinni"

Raija Auvinen sekä Salme Kaivos lausuvat paikallisten runoilijoiden runoja. Musiikki Kaja Jantsikene. Kahvitarjoilu!

Vilppulan kirkko

Idolstähti Kristiina Brask

Kristiina Brask ja kumppanit. Vapaa pääsy! Kahvitarjoilu!