XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Urkuvartti

Mäntän kirkko

Esiintyjänä Kaja Jantsikene. Urkuvartti "Romantiikan urkuteoksia".
Urkuvarttiin ei ohjelmamaksua.

Urkuvartti Mäntän kirkossa klo 12 Kaja Jantsikene, urut. Romantiikan urkuteoksia.
Urkuvarttiin ei ohjelmamaksua.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

su 30.6. klo 13.00

Kolhoviikon Kansanlaulukirkko Kolhon Rantateatterilla, sateen sattuessa Kolhon kirkossa

Tule nauttimaan kirkkohetkestä ja laulamaan kanssamme kansanlaulujen sävelin. Mukana Pumpun Henki.
Pyhäpäivän aihe: Kutsu Jumalan valtakuntaan.

Vilppulan kirkko

Viisikielisten toivelaulutilaisuus

Viisikielisten toivelaulutilaisuus Vilppulan kirkon pihamaalla. Ylistysryhmä ja Jukka Rantanen.
Säävaraus Vilppulan kirkko.

Pohjaslahden kirkko

Konsertti Vox Pohjaslahti

Perinteinen Kirkkokuonsertti Vox Pohjaslahti. Käsiohjelma 10€ ja tuotto menee hyväntekeväisyyteen.