XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Urkukonsertti

Mäntän kirkko

Esiintyjänä Hanna Koljonen, urut.
Ohjelma 10 €/konsertti. Ohjelmavihko 25 €, sisältää pääsyn kaikkiin urkuviikon konsertteihin.

Konsertissa kuullaan pääasiassa ranskalaisten säveltäjämestareiden teoksia. Hanna Koljonen on uuden sukupolven urkuri.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Avauskonsertti

Esiintyjänä Santeri Siimes, urut.

Vilppulan kirkko

XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Urkuvartti

Esiintyjänä Hanna Penttinen. Urkuvartti "Tuokio Brahmsin seurassa".
Urkuvarttiin ei ohjelmamaksua.

Mäntän kirkko

XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Perhekonsertti Urkusatu "Pekka ja susi"

Juha Komulainen, urut, Hannele Karppinen, kertoja. Perhekonserttiin ei ohjelmamaksua.