XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Päätöskonsertti

Mäntän kirkko

Päätöskonsertti Esa Toivola, urut. "Urkumusiikin klassikoita ja elokuvamusiikin helmiä". Ohjelma 10 €/konsertti. Ohjelmavihko 25 €, sisältää pääsyn kaikkiin urkuviikon konsertteihin.

Vanhan vitsin mukaan Hollywoodissa tehtiin elokuvaa musiikin historiasta. Rooleja jaettaessa Arnold Schwarzenegger tokaisi: "I'll be Bach!"
Esa Toivolan konsertissa mahtipontinen Hollywood-tyylinen elokuvamusiikki vuorottelee urkumusiikin klassikoiden kanssa. Onko musiikkityylien raja-aidoilla loppujen lopuksi merkitystä?
Esa Toivola on Tampereen Tuomiokirkon urkuri ja esiintyvä taiteilija, joka silloin tällöin tekee loikkia mykkäelokuvamusiikin, Ultra Bran ja avaruuselokuvamusiikin maailmaan.

Esa Toivola esittää päätöskonsertissa urku- ja elokuvamusiikkia sekoittavan ohjelman, joka yllättäen veti peräti 1600 kuulijaa Tampereen Tuomiokirkkoon. Tänä konsertin jälkeen Toivola on esittänyt kyseistä ohjelmaa usein, täysi saleille.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Mäntän siunauskappeli

Piispa Matti Repo siunaa Mäntän uurnalehdon käyttöön

Kolhon kirkko

Sanaa, rukousta ja musiikkia

Tervetuloa ilosanoman äärelle!

Vilppulan kirkko

Idolstähti Kristiina Brask

Kristiina Brask ja kumppanit. Vapaa pääsy! Kahvitarjoilu!