XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019 Päätöskonsertti

su 25.8. kello 18.00

Mäntän kirkko

Päätöskonsertti Esa Toivola, urut. "Urkumusiikin klassikoita ja elokuvamusiikin helmiä". Ohjelma 10 €/konsertti. Ohjelmavihko 25 €, sisältää pääsyn kaikkiin urkuviikon konsertteihin.

Vanhan vitsin mukaan Hollywoodissa tehtiin elokuvaa musiikin historiasta. Rooleja jaettaessa Arnold Schwarzenegger tokaisi: "I'll be Bach!"
Esa Toivolan konsertissa mahtipontinen Hollywood-tyylinen elokuvamusiikki vuorottelee urkumusiikin klassikoiden kanssa. Onko musiikkityylien raja-aidoilla loppujen lopuksi merkitystä?
Esa Toivola on Tampereen Tuomiokirkon urkuri ja esiintyvä taiteilija, joka silloin tällöin tekee loikkia mykkäelokuvamusiikin, Ultra Bran ja avaruuselokuvamusiikin maailmaan.

Esa Toivola esittää päätöskonsertissa urku- ja elokuvamusiikkia sekoittavan ohjelman, joka yllättäen veti peräti 1600 kuulijaa Tampereen Tuomiokirkkoon. Tänä konsertin jälkeen Toivola on esittänyt kyseistä ohjelmaa usein, täysi saleille.


kanttori

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Katso myös

su 10.11. klo 13.30

Vilppulan kirkko

Kirkkonäytelmä Joulu -39. klo 13.30

Musiikillinen kirkkonäytelmä JOULU- 39.
su 17.11. klo 13.00

Mäntän kirkko

Avajaiskonsertti Matti Pesonen

Sädehtivät Mäntän urut! Urkukonsertin esiintyjänä Matti Pesonen.
ti 19.11. klo 18.00

Rientola, Tammikoskentie 156

Kauneimmat joululaulut Rientolassa

Koko perheen kauneimmat joululaulut Rientolassa. Tarjolla myös puuroa.