Mustan lampaan saunatupa

Tammirannan seurakuntakoti

Syyskauden aloitus saunoen, veisaten ja makkaraa paistaen. Tervetuloa!

Tervetuloa eksyneet, kadonneet, uupuneet tai muuten vaan mustat lampaat, tai mustien lampaiden joukossa viihtyvät.

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

Vilppulan seurakuntakoti

Ylistysmessu Vilppulassa

Pappina Pauli Selkee. Mukana Ylistysryhmä johtajanaan Jukka Rantanen.

Yhteiskristillinen rukouspiiri Mäntän seurakuntatalossa

Käynti sisäpihan kautta. Tervetuloa mukaan!

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentupa Vilppulan seurakuntakodilla klo 13.00

Tule viettämään aikaa hyvässä seurassa kristillisen sanoman äärellä.