Koulupastoripäivystys Koskelan yläkoulu

Koulupäivystys Koskelan yläkoululla/lukio

Koulupastorissa voit tavata seurakunnan yhden meistä: nuorisotyönohjaajat Jaanan tai Aliinan sekä Matti/Vihtori pappia. Hengailemme koulukäytävällä. Tuu meitä moikkaamaan esim.kertomaan hyvä vitsi, kyselemään seurakunnan toiminsta tai ihan mitä tahansa. Olemme koululla nuoria moikkaamassa :)

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

Nuortenilta

Vilppulan seurakuntakoti