Vilppulan seurakuntakoti

Nuorteniltoihin ovat tervetulleita kaikki nuoret. Paikalla on aina seurakunnan nuorisotyöstä vastaavia työntekijöitä. Illat alkavat kello 19.00

Yleensä nuortenilloissa on paikalla Matti Hjelt tai Jaana Pohja

Nuorteniltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutellaan, pelaillaan, juodaan kahvia ja teetä, lauletaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.

Jos teillä nuorilla on omia ideoita nuorten iltojen ohjelma-aiheiksi, otamme ehdotuksia mielellään vastaan!

vs. nuorisotyönohjaaja.

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.

Kolhon kirkko

Koulupäivystys Koskelan yläkoulu/lukio