Nuortenilta

Vilppulan seurakuntakoti

Nuorteniltoihin ovat tervetulleita kaikki nuoret. Paikalla on aina seurakunnan nuorisotyöstä vastaavia työntekijöitä. Illat alkavat kello 19.00

Yleensä nuortenilloissa on paikalla Matti Hjelt tai Jaana Pohja

Nuorteniltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutellaan, pelaillaan, juodaan kahvia ja teetä, lauletaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.

Jos teillä nuorilla on omia ideoita nuorten iltojen ohjelma-aiheiksi, otamme ehdotuksia mielellään vastaan!

Nuorisotyönohjaaja, rippikoulu, nuoret aikuiset

Virkavapaalla

Nuorteniltoja, isoskoulutusta, kouluilla avaamassa päivää tai päivystämässä, leirejä, retkiä, kohtaamisia eri-ikäisten kanssa, somea, jne. Arkeen mahtuu paljon. Vaikka enää ei ihan nuori olekaan, niin silti on mahdollista kulkea tovi toisen rinnalla. Hienoa on kohdata nuoria, olla kuuntelijana ja nähdä vuosien vieriessä miten elämän polku avautuu eteenpäin myös yhteydessä Suurimpaan.

Omaan elämään mahtuu työn lisäksi omakotiasujan arkea lumitöistä ruohonleikkuuseen ja halonhakkuuseen. Ja siinä samalla Aku Ankan taskukirjarivistö jatkaa kasvamistaan.

Nuortenilta

Nuortenilta Mäntän seuriksen nuortentilassa. Ovet avautuvat klo 18.30. Tervetuloa

Ruskagospel