Koulupastoripäivystys Yhteiskoulu

koulupäivystys

Hei, Koulupäivytys tapahtuu parillisen viikon torstaisin klo n.8.45-10.00. Voit koulupäivystyksessä tavata yhden meistä: nuorisotyönohjaajat Jaanan tai Aliinan sekä Matti/Vihtori pappia. Voit tulla kyselemään seurakunnan toiminnasta, ilmoittautumaan tapahtumiin, pyytää välitunnilla mukaan pelaamaan esim.jalkapalloa tai kertomaan hyvän vitsin tai ihan mitä tahansa mielenpäällä on ja et tiedä kelle kertoisit. Voit tulla kertomaan meille. Tervetuloa moikkaamaan meitä :)

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

Ruskagospel

Koskelan yläkoulun/lukion koulupäivystys