Lastenleirin/yökirkossatapahtuman ilmoittautuminen alkaa klo 18

Leiri ilmoittautuminen alkaa klo 18

Syysleiri Kalliolassa 1-3lk ja yökirkossa 4-6lk tapahtuman ilmoittautumiset alkavat 12.9 klo 18 sähköisesti.

vs. nuorisotyönohjaaja.

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

Perhekerho Tenavatupa

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.

Kolhon kirkko

Nuortenilta

Vilppulan seurakuntakoti

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.