Naisten saunailta

Kalliolan leirikeskus

Tule virkistymään naisten saunailtaan.

Naisten saunaillassa on mahdollisuus hiljentyä, saunoa, uida, syödä iltapalaa ja nauttia mukavasta yhdessäolosta.
Iltaan voit ilmoittautua ma 9.9. mennessä p. 044 750 3640 / Kirsti.
Kerro samalla ruoka-aineallergiat ja tarvitsetko kyydin Kalliolaan! Kalliolan osoite Pirttikyläntie 387 VILPPULA

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.

Vilppulan srk-koti

Lapsiparkki

Lapsiparkki on satunnainen tilapäishoitopaikka 0-7-vuotiaille lapsille. Toiminta alkaa 27.8.2019.

Kolhon kirkon piha

Iltaperkekerho

Iltaperhekerhossa ulkoillaan, leikitään, liikutaan ja tutkitaan luontoa.

Perhekerho Tenavatupa

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.