Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoron avoin kuoroharjoitus. Tervetuloa kuuntelemaan!

ke 18.9. kello 17.30

Mäntän seurakuntatalo

Valtakunnalliseen Kirkkomusiikin päivään liittyen. Kahvitarjoilu!

Valtakunnallisen Kirkkomusiikin päivän 19.9. tiimoilla seurakunnat järjestävät erilaisia tempauksia. Torstaina 19.9. Kirkkokuoro vie musiikkitervehdykset Mänttä-Vilppulan kirjastoihin ja kauppoihin. Arkkipiispa Tapio Luoma on Kirkkomusiikin päivän suojelija.


kanttori

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Katso myös

ti 19.11. klo 18.00

Rientola, Tammikoskentie 156

Kauneimmat joululaulut Rientolassa

Koko perheen kauneimmat joululaulut Rientolassa. Tarjolla myös puuroa.
pe 29.11. klo 16.00 -19.00

Mäntän kirkko

Joulukadun avajaiset

Kirkko auki Mäntän joulukadun avajaisten yhteydessä. Luvassa musiikkia ja perheille pientä puuhaa. Lasten POP UP -kauneimmat joululaulut klo 17 ja 18.
la 30.11. klo 18.00

Mäntän kirkko

Talvisodan syttymisen muistohetki

Talvisodan syttymisen tunnelmallinen muistohetki