Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoron avoin kuoroharjoitus. Tervetuloa kuuntelemaan!

Valtakunnalliseen Kirkkomusiikin päivään liittyen. Kahvitarjoilu!

Valtakunnallisen Kirkkomusiikin päivän 19.9. tiimoilla seurakunnat järjestävät erilaisia tempauksia. Torstaina 19.9. Kirkkokuoro vie musiikkitervehdykset Mänttä-Vilppulan kirjastoihin ja kauppoihin. Arkkipiispa Tapio Luoma on Kirkkomusiikin päivän suojelija.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Taidekaupungissa

Valtakunnallinen Kirkkomusiikin päivä

Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoro esiintyy iltapäivän aikana Taidekaupungissa kirjastoissa ja kaupoissa. Arkkipiispa Tapio Luoma on Kirkkomusiikin päivän suojelija.

Koraalikuoron harjoitus

Koraalikuoron syyskauden aloitus.