Eläkeläisten palvelupäivä klo 10.15

Mäntän iso seurakuntasali

Eläkeläisten palavelupäivä

Ikäihmisten yhdessä olon päivä. Päivä koostuu raamattutunnista, lounaasta, iltapäivän rennosta ohjelmasta sekä kahvista klo 14.00. Mahdollisuus saunoa. Hinta 10€.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Juttupiiri

Juttupiiri kaikenikäisille juttelua kaipaaville! Parittomien viikkojen tiistait ovat täynnä hyviä keskusteluja. Tervetuloa mukaan!

Vilppulan seurakuntakoti

Alfakurssi

Alfa-kurssi Vilppulassa ja Mäntässä joka toinen tiistai alkaen klo 18.