Koulupastori Yhteiskoulu

Koulupastori

Koulupastorissa näet nuorisotyönohjaajan Jaanan/Aliinan tai Matti/Vihtori papin. Voit tulla kyselemään seurakunnan toiminnasta, muuten vain juttelemaaan tai antamaan esimerkiksi yläfemman. Olemme koululla aina parillisten viikkojen torstaina. Hengailemme käytävällä ja ulkona. Voit myös pyytää meitä pelaamaan kanssasi jalkapalloa, koripalloa jne. Tervetuloa meitä moikkaamaan :)

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

Koulupastoripäivystys Koskelan yläkoulu

Koulupäivystys Koskelan yläkoululla/lukio

Vilppulan seurakuntakoti

Nuortenilta