Naisten ilta

Käymme läpi seuraavan sunnuntain evankeliumia. Kullakin kerralla on Raamatun pohjalta aiheeseen liittyvä johdanto, joka valottaa evankeliumia ja pyhäpäivän muita tekstejä eri näkökulmista. Keskustelemme ja ihmettelemme yhdessä. Illan päätteeksi rukoilemme yhteisten asioiden puolesta. Ota mukaan oma Raamattu! Tervetuloa!

Naisten iltoja pidetään parillisen viikon torstaina Mäntän seurakuntatalossa klo 18.

Kotoisessa ja avoimessa ilmapiirissä peilataan naisten oman elämän kokemuksia ja tilanteita illan aiheesta nouseviin ajatuksiin. Nauru ja vakavuus vuorottelevat keskustelun lomassa. Keväällä ja loppukesällä vietetään perinteisesti yhteistä saunailtaa. Naisten iltojen osallistujat koostuvat monenlaisista naisista: ikäjakauma on keski-ikäisistä naisista jo enemmän elämänkokemusta keränneisiin. Yhtä hyvin hiljaiset kuin vilkkaat ovat löytäneet oman paikkansa ryhmässä. Uudet naiset otamme mielihyvin joukkoon mukaan.

Naisten illan pohdintoja johdattelee Arja Karppinen.

Mäntän kirkko

Kynttilän sytytys itsemurhan tehneiden muistolle Mäntän kirkossa klo 17.00

Sytytämme kynttilän itsemurhan tehneiden muistolle klo 17.00 kirkon pihalla.

Vilppulan kirkko

Kynttilän sytytys itsemurhan tehneiden muistolle Vilppulan kirkossa klo 17.00

Sytytämme kynttilän itsemurhan tehneiden muistolle klo 17.00 kirkon pihalla.