Valtakunnallinen Kirkkomusiikin päivä

Taidekaupungissa

Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoro esiintyy iltapäivän aikana Taidekaupungissa kirjastoissa ja kaupoissa. Arkkipiispa Tapio Luoma on Kirkkomusiikin päivän suojelija.

Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoro on mukana tuhansien kirkkomusiikin harrastajien ja alan ammattilaisten joukossa viemässä kirkkomusiikkia keskelle ihmisiä ja arkea!
Esiintymiset:
Klo 15.30 Vilppulan kirjasto
Klo 16.00 K-market Järvinen, Vilppula
Klo 17.00 S-market, Mänttä
Klo 17.30 Mäntän kirjasto
Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan!

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Rientola, Tammikoskentie 156

Kauneimmat joululaulut Rientolassa

Koko perheen kauneimmat joululaulut Rientolassa. Tarjolla myös puuroa.

Mäntän kirkko

Joulukadun avajaiset

Kirkko auki Mäntän joulukadun avajaisten yhteydessä. Luvassa musiikkia ja perheille pientä puuhaa. Lasten POP UP -kauneimmat joululaulut klo 17 ja 18.

Mäntän kirkko

Talvisodan syttymisen muistohetki