80 ja 85 vuotiaiden syntymäpäiväkahvit

Juhlistetaan tänä vuonna 80 tai 85 vuotta täyttävien syntymäpäiviä!

Ilmoittautuminen ensisijaisesti sähköpostitse jaana.kekkonen@evl.fi tai päivystyspuhelimeen 044 750 3681 maanantaina klo 13-15 tai keskiviikkona klo 10-12 viimeistään 18.9 mennessä.

Jumalanpalveluksen jälkeen Mäntän seurakuntatalolla on tarjolla kakkukahvit ja pientä ohjelmaa syntymäpäiväsankareille seuralaisineen.

Ilmoittautumiset ensisijaisesti sähköpostitse jaana.kekkonen@evl.fi tai päivystyspuhelimeen 044 750 3681 maanantaina klo 13-15 tai keskiviikkona klo 10-12 viimeistään 18.9 mennessä.

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

Mäntän kirkko

Messu Mäntän kirkossa

Pyhäpäivän aihe: Rakkauden kaksoiskäsky

Vilppulan seurakuntakoti

Ylistysmessu Vilppulassa

Pappina Pauli Selkee. Mukana Ylistysryhmä johtajanaan Jukka Rantanen.

Pohjaslahden kylätalo

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.