Koskelan yläkoulun/lukion koulupäivystys

Koulupäivytys,koulupastori

Koulupäivystyksessä mukana nuorisotyönohjaaja Jaana. Tuu kertomaan kuinka syksy on lähtenyt käyntiin ja muuten vain juttelemaan.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

Nuortenilta

Nuortenilta Mäntän seuriksen nuortentilassa. Ovet avautuvat klo 18.30. Tervetuloa