Perhekerho Tenavatupa

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.

Perhekerho tarjoaa kotona lapsia hoitavalle vanhemmalle, hoitajalle, isovanhemmalle mahdollisuuden tavata muita aikuisia keskustelun, toiminnan ja hiljentymisen merkeissä. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.

Pohjaslahden kylätalo

Vilppulan srk-koti

Lapsiparkki

Lapsiparkki on satunnainen tilapäishoitopaikka 0-7-vuotiaille lapsille. Toiminta alkaa 27.8.2019.

Perhekerho Tenavatupa