Eläkeläisten palavelupäivä klo 10.15

Mäntän seurakuntasali

Eläkeläisten palvelupäivä

Ikäihmisten yhdessä olon päivä. Päivä koostuu raamattutunnista, lounaasta, iltapäivän rennosta ohjelmasta sekä kahvista klo 14.00. Mahdollisuus saunoa. Hinta 10€.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Mäntän iso seurakuntasali

Eläkeläisten palvelupäivän joulujuhla 10.15

Eläkeläisten palvelupäivän joulujuhla.

EU-ruoan jako

EU-ruoka-apu

Vilppulan seurakuntakoti

Mustan lampaan tupa

Hengellinen ryhmä etsijöille, eksyneille ja uupuneille.