Eläkeläisten palavelupäivä klo 10.15

Mäntän seurakuntasali

Eläkeläisten palvelupäivä

Ikäihmisten yhdessä olon päivä. Päivä koostuu raamattutunnista, lounaasta, iltapäivän rennosta ohjelmasta sekä kahvista klo 14.00. Mahdollisuus saunoa. Hinta 10€.

diakonissa

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Yhteiskristillinen rukouspiiri Mäntän seurakuntatalossa.

Rukoilemme yhteisten asioiden puolesta.

Tammirannan seurakuntakoti

Naisten saunailta

Saunotaan ja höpötellään naisten kesken. Tervetuloa!

yksityinen

Naisten piirin retki Arjan mökille

Nyyttärit, sauna. Lähtö omin autoin srk-talolta klo 17.30. Kyytiin mahtuu!