Majataloilta

Vilppulan seurakuntakoti

Tervetuloa Majataloiltaan nyyttäreihin!

Sanaa, rukousta ja musiikkia. Kaikki ovat tervetulleita! Voit tulla keskustelemaan, tapaamaan muita tai ihan vaan olemaan ja levähtämään. Tällä kertaa järjestämme nyyttärit ja istumme yhteisen pöydän ääreen ruokailemaan. Ota siis jotain evästä mukaan muiden kanssa jaettavaksi.

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

Diakonian joulunajan avustuskäytännöt

Tänä vuonna emme järjestä avovastaanottoja. Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle lähettämällä sähköpostia jaana.kekkonen@evl.fi tai virve.pihlajamaki@evl.fi. Kerro yhteystietosi, ruokakunnan koko sekä vapaamuotoinen kertomus taloudellisesta tilanteestasi. Diakoniatyöntekijä ottaa sinuun yhteyttä kertomuksesi mukaan.

Mäntän kirkko

Kehitysvammaisten joulumessu

Erityisesti kehitysvammaisille järjestettävä messu, mutta kaikki ovat tervetulleita.

Kolhon kirkko

Joulukuvaelma koululaisille klo 9.45

Kuvaelman kesto n. puoli tuntia.