Majataloilta

Vilppulan seurakuntakoti

Tervetuloa Majataloiltaan nyyttäreihin!

Sanaa, rukousta ja musiikkia. Kaikki ovat tervetulleita! Voit tulla keskustelemaan, tapaamaan muita tai ihan vaan olemaan ja levähtämään. Tällä kertaa järjestämme nyyttärit ja istumme yhteisen pöydän ääreen ruokailemaan. Ota siis jotain evästä mukaan muiden kanssa jaettavaksi.

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.

Vilppulan seurakuntakoti

Ylistysmessu Vilppulassa

Pappina Pauli Selkee. Mukana Ylistysryhmä johtajanaan Jukka Rantanen.

Pohjaslahden kylätalo

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.

Yhteiskristillinen rukouspiiri Mäntän seurakuntatalossa

Käynti sisäpihan kautta. Tervetuloa mukaan!